Blogs over Alphen

« Vorige - Volgende »

MINERVA Zulke mannen moet je inmetselen

25 juli 2011 - 19:11  •  Eveline J. Verhoeve  •  reacties

MINERVA Zulke mannen moet je inmetselen

Alphen aan den Rijn -

Na een flink potje tv-zappen kwam ik midden in een oude aflevering uitzenddatum ergens in januari van de betweterige tv-psycholoog Dr.Phil terecht. Op de couch zaten een man en een vrouw. Een echtpaar met een beter leven. Zij was type Rubens en hij type overjarige bokser.

Ze zaten op de bank, omdat zij 30 kilo te zwaar was sinds de geboorte van hun kind. Maar zij niet alleen. Hij was ook niet bepaald mager. Dus was het: te dikke man wil dat zijn te dikke vrouw afvalt?

Hij vond haar niet langer begeerlijk en stak dat niet onder stoelen of banken. Sterker nog hij walgde van zijn eigen vrouw. Van de zes keer op een dag seks was slechts één keer per maand over. En al drie jaar lang vond hij het nodig om haar aan te spreken als vetklep of dikke koe.

Als je er absoluut zeker van wilde zijn, dat zij nooit meer slank wordt, dan heb je dat uitstekend aangepakt, zei Dr.Phil droog.

De oplossing bleek simpel: zij krijgt gratis dieetmaaltijden en een sportcoach. Hij lijnt mee en mag zich niet meer met het gewicht van zijn vrouw bemoeien.

Op het moment dat de Rubensvrouw tegen Dr.Phil zei: ?Hij is ook niet gezond bezig?, was de uitzending hilarisch. Elke keer dat haar man zijn mond opentrok en triomfantelijk vertelde zijn vrouw een ?dikke koe? te vinden, was de lol er helemaal af.

Zulke mannen moet je achter het behang plakken. Sterker nog: inmetselen voor de eeuwigheid.

Zulke mannen vinden dat zij recht hebben op een vrouw uit een reclameblaadje. Zij gaan voor een supermodel. Zulke mannen willen geen mooie zachte Rubensvrouw met een rolletje hier en een rolletje daar. Zulke mannen willen Twiggy, gewoon omdat ze dat op televisie, in de bioscoop en in de bladen zien.

En vooral omdat zulke mannen denken dat ze beter zijn dat welke vrouw ook.

Jammer dat de Rubensvrouw niet genoeg zelfvertrouwen had om hem een enorme schop onder zijn lelijke kont te geven.

Minerva

Fotograaf: Josh Walet