Andere Blogs

« Vorige - Volgende »

Vanaf half december Auping bij Varia Passie voor Slapen

18 november 2013 - 13:19  •  Lisette Goddrie  •  reacties

Vanaf half december Auping bij Varia Passie voor Slapen

Alphen aan den Rijn -

De indeling voor de nieuwe shop is gemaakt. De bedden zijn in bestelling en het team is inmiddels hard aan de studie. Alles willen we weten van dit nieuwe merk. 

Vanaf half december verwelkomen we je graag in onze nieuwe Auping shop!

Teststudio: Technisch slapen
Naast de nieuwe Auping shop, hebben we ook ons complete concept nog eens goed onder de loep genomen. Waar zijn we goed in? Vooral het persoonlijke slaapadvies. De referenties geven dat ook aan in Klantenvertellen.nl. Daar moet nog meer de nadruk op komen te liggen. We gaan onze Teststudio dan ook met de helft vergroten. Meer ruimte om jou als klant van een persoonlijk slaapadvies te voorzien. 

Showroom opruiming
Er moet plaats gemaakt worden. Sommige bedden komen terug in net even een andere uitvoering of een andere stof. Van sommige moeten we echt afscheid nemen. Kortom Varia is nu 'the place to be' om een mooi bed voor een aantrekkelijke korting te scoren. 

Ter introductie: Win actie Auping op Facebook
Vanaf half december maak jij kans op een van de vele prijzen die we gaan aanbieden. Wat dacht je van het nieuwe Auping Essentail bed. De rest van de prijzen blijven nog even geheim. We starten de actie begin december en net voor de kerst zullen we de winnaars blij gaan maken. 

Blijf ons volgen zowel op de website als op onze Facebook Pagina!

Fotograaf: Josh Walet
Passie voor Slapen.'
Passie voor Slapen

Al ruim 23 jaar actief tussen de bedden.