Andere Blogs

« Vorige - Volgende »

NooitMeerRoken bij Bezemer Fitness

29 november 2016 - 14:37  •  Petty de Ruijter  •  reacties

NooitMeerRoken bij Bezemer Fitness

Alphen aan den Rijn - Zo ook mijn ouders; mijn vader (66 jaar) aan halskanker en mijn moeder (73 jaar) deze zomer nog aan COPD. Jarenlang liep ze met een zuurstoftank rond en vocht om lucht te kunnen happen. Beiden te jong gestorven omdat ze te lang gerookt hebben.

Bent u zo'n een verstokte roker en heeft u ook alles al geprobeerd om te stoppen met roken? Medicijnen waar je nachtmerries van krijgt of nicotinekauwgom en -pleisters die ook niet het gewenste resultaat hebben bereikt? Hoe frustrerend is dat toch altijd maar weer. Je bent vol goede moed maar het lijkt maar steeds niet te lukken. Wat nu?
NooitMeerRoken.eu en Bezemer Fitness gaan het roer omgooien! Op de meest gezonde plek van Alphen aan den Rijn , starten wij vanaf 2 december 2016 met het geven van laserbehandelingen aan gemotiveerde rokers die niet-roker willen worden. Met een deel van de opbrengst sponsoren wij John Linting en Richard Bosman als zij de Alpe d’Huez gaan bedwingen op 1 juni 2017. Zij zijn net als wij zeer betrokken bij de kankerbestrijding en het KWF. U helpt dus niet alleen uzelf en uw omgeving naar een gezondere toekomst, maar ook uw medemens.

Lasertherapie is een wetenschappelijk ontwikkelde methode uit Canada waaraan zes jaar is gewerkt door een team van artsen, psychologen en acupuncturisten. Door deze behandeling gebeuren er een aantal dingen in het lichaam.

De lichamelijke verslaving wordt weggenomen. Dit heeft als gevolg dat er geen ontwenningsverschijnselen optreden. Het lichaam heeft dus geen behoefte meer aan nicotine! Daarnaast wordt het doorzettingsvermogen en enkele andere geestelijke punten worden gestimuleerd om sterker tegenover het stoppen te staan. Ook worden alle organen in het lichaam geactiveerd om de afvalstoffen, die door het roken in het lichaam zijn gekomen, versneld af te voeren.

Stoppen met roken door middel van lasertherapie in het kort:
• Direct stoppen in 1 keer met slechts 1 behandeling van 45 minuten.
• Minimale ontwenningsverschijnselen
• Geen behoefte om verslaving weg te eten
• Pijnloos en zonder bijwerkingen
• Ons slagingspercentage is 90%
• Kosten eenmalige behandeling: € 140,- (eventuele nabehandeling binnen 6 maanden € 40,-)

Dus als u graag wilt stoppen en daarbij ook nog eens het KWF wilt steunen, neem dan contact met ons op tel: 0511-430770 of info@nooitmeerroken.eu.

Opgeven is geen optie! Ook u kunt stoppen met roken. Kijk voor alle dagen dat wij bij Bezemer Fitness u kunnen helpen op www.nooitmeerroken.eu/opgevenisgeenoptie.

Fotograaf: Josh Walet
Bezemer Fitness.'
Bezemer Fitness

Gratis sport-app bij jouw inschrijving!