Andere Blogs

« Vorige - Volgende »

Hoe word je premier van Nederland?

6 maart 2017 - 10:31  •  Ponsioen Optiek  •  reacties

Hoe word je premier van Nederland?

Alphen aan den Rijn - Gaan we toch even de politiek induiken met de komende verkiezingen op komst. Op dit moment kun je bijna elk moment van de dag naar de kopstukken in de politiek kijken. Als je nu goed oplet, zie je dat er maar weinig lijsttrekkers zijn met bril. Aan de ene kant snap ik dat. Iedereen gooit op dit moment zijn charme in de strijd en de één doet nog populairder dan de ander.

Maar de grote vraag is natuurlijk of dit verstandig is en waar je de meeste stemmen mee wint…. Populair doen of intelligent, zakelijk en serieus overkomen…. Laten we eens kijken naar de laatste 2 premiers van dit land…. Zowel Mark Rutte als zijn voorganger Jan-Peter Balkenende waren brildragend. Dus ja, waar zullen ze het mee gaan winnen dit jaar….. Hmmmm, lastige vraag, maar ik zou absoluut het zekere voor het onzekere nemen.

Dus een oproep aan Alexander, Sybrand, Emile, Lodewijk en alle andere kandidaten voor de komende verkiezingen: "Willen jullie kans maken tegen Mark, dan heet ik jullie van harte welkom in onze winkel voor een passend advies!"

Groetjes,
Chantal

Fotograaf: Josh Walet
Ponsioen Optiek.'
Ponsioen Optiek

Alles voor een beter zicht