Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

Tomaatpop 2013 groot succes

9 september 2013 - 01:48  •  Ronald Geurts  •  reacties

Tomaatpop 2013 groot succes

Alphen aan den Rijn -

SP woordvoerder Ronald Geurts is dan ook zeker tevreden: ‘Alle bands vonden het te gek om hier te spelen. Het is vaak lastig voor een beginnende band om een podium te krijgen. Wij hebben willen laten zien dat er een behoefte bestaat voor dit soort avonden in Alphen aan den Rijn. En dat geldt blijkbaar ook voor het publiek. Want ook zij waren zonder uitzondering enthousiast. En dat terwijl de leeftijden uiteenliepen van 15/16 tot “oudere jongere”. We gaan dan ook zeker niet nog een jaar wachten om weer zo'n avond te organiseren. Dit smaakt naar meer. Wordt vervolgd dus.’

De SP bedankt de MAX voor hun ondersteuning en hun gastvrijheid.

Hieronder een kort verslag van TomaatPop2013.

De avond wordt geopend door Fully Revised. Hun zelfbenoemde behaarde rock met korsten brengt het publiek al snel aan het dansen. Een spetterend begin van de avond.
De Alphense band Bounce houdt het feestje met gemak gaande. Met een uitgekiende set vol covers van onder andere Anouk en John Mayer spat het speelplezier ervan af. Dat ze een thuiswedstrijd speelden was aan het publiek goed te merken. Een grote schare fans was meegekomen.
De wat donkere en hardere kant van de muziek werd door Project Infinity belicht. Met hun gelaagde geluid en puike stage-show brachten ze de headbangers in het publiek in beweging.
Als afsluiter betrad Niobium het podium van het Alphense MAX. De band uit Nieuwkoop maakte  indruk  Hetwas pas het tweede optreden van Niobium maar dat was zeker niet te merken.
Al met al een geslaagde avond met afwisselende muziek. En zoals één van de toeschouwers treffend opmerkte: 'Ik was vergeten hoe leuk het is om naar bandjes te luisteren.'

Fotograaf: Josh Walet
Tags: max, tomaatpop, sp
MAX.'
MAX

Feestlocatie voor verschillende groepen