Politiek - Beter Alphen

« Vorige - Volgende »

Er valt zéker te kiezen!

14 oktober 2013 - 15:17  •  Wil Verschuur  •  reacties

Er valt zéker te kiezen!

Alphen aan den Rijn -

De PvdA levert ons een Greenpeace-terrorist die gek is op nivelleren en graag iedereen ons land binnenhaalt. En dat mag wat kosten. Verder moeten wij alles delen, als je naar je werk gaat heb je er minstens drie achterop!

Laten we het dan nog maar niet hebben over dit kabinet, de keiharde egocentrische ministers en staatssecretarissen, daarover praten is heel slecht voor ons hart. Zij hebben daar geen last van want zij zijn 'harteloos'!

Maar we hebben in de oppositie ook heel spraakmakende partijen. D66 met Alexander Pechtold, valt op door een grote mond, veel kritiek op de PVV en geen daden, verkoopt desnoods z'n moeder, als hij maar mee mag doen! GroenLinks, dat zegt al genoeg, krakers plus actiegroep RaRA met leider Duyvendak, maar durfde toch nee te zeggen tegen de coalitie! CDA die met alle winden meewaait, hoewel ze zich strategisch hebben teruggetrokken. CU wil er graag bijhoren dus kronkelt in alle bochten, net als D66. Dan de SGP, een te keurige partij, maar laat zich gebruiken door de coalitie en denkt voor alle (verplichte) grote gezinnen aan de kinderbijslag! PvdD houd meer van dieren dan van mensen, 50plus moet zich nog waarmaken en nu reeds vertoont het flinke scheuren. PVV heeft lef, zo niet op alle, maar wel op vele punten absoluut gelijk. Dan last but not least de SP, de meest uitgekookte en daardoor rijkste partij van Nederland. Laten wij ons daar eens in verdiepen.

Zijn begonnen naar het voorbeeld van het rode boekje van Mao. Aanvankelijk een grote hekel aan buitenlanders, hadden als eerste een Polen-meldpunt. Ook waren zij ooit de grootste partij na de verkiezingen, maar wilden niet in de regering omdat ze het niet eens konden worden met andere partijen. De bijnaam van de SP was jarenlang 'de tegenpartij'. Zij zijn heel goed in protesteren en actie voeren. Voorstanders van nieuwe Nederlanders, kom maar binnen en blijf maar wonen, hier is geld en als je meer nodig hebt dan zorgen wij daar wel voor.

De partij is rijk omdat zij dankbaar gebruik maakt van de uitzonderingen en aftrekposten in ons belastingstelsel. Voor een sociale partij moesten zij dit niet willen, het scheelt ons land per jaar miljoenen aan belastinginkomsten. Zelfs met het wachtgeld van afgetreden wethouders en parlementariërs, passen zij dezelfde constructie toe. Hoe ik dit weet? Via nieuwsbladen, actualiteitenprogramma's en PowNed.

De partij laat alle raadsleden, wethouders, parlementariërs enz. het in overheidsdienst ontvangen geld in de clubkas storten. Dat heet sponsorgeld en is aftrekbaar voor de belasting. Dan geeft de partij iedereen een soort vergoeding, dat heet dan een gift, en ook daar hoeft geen belasting over betaald te worden. Dan is er vanuit de regering ook een rechtsongelijkheid. Alle partijen die een Haagse connectie hebben, krijgen subsidie voor de verkiezingen uit een potje van de regering, dus ons belastinggeld. U, ik, wij allemaal betalen mee aan alle partijen die meedoen aan de verkiezingen.

Uitgezonderd zijn echter lokale partijen. Dus hier in Alphen aan den Rijn zijn dat;  Nieuw Elan, RijnGouwe Lokaal en Beter Alphen. Wij moeten alles uit eigen zak betalen! Zoiets als, 'hoe houden we nieuwe partijen buiten de deur!' Dit is een afspiegeling van Den Haag, Wat zijn weerslag heeft op de gemeentepolitiek. De echte lokale partijen kunnen, vrij van de Haagse dwang, beslissingen nemen in het belang van de inwoners voor het welzijn van hun gemeente.

Beter Alphen is altijd bereikbaar en helpt de mensen die hulp nodig hebben, daar waar het nodig is, zonder aanziens des persoons! Vanaf 1998 maak ik al deel uit van de gemeenteraad, al 15, bijna 16 jaar en dat komt omdat ik heel hard werk en altijd mezelf ben gebleven. Politiek correct betekent; keurig de boel in de maling nemen, daar doet Beter Alphen niet aan mee.

Beter Alphen is de enige partij die tussen de burgers staat!

Wil Verschuur (raadslid), Gonnie Hofhuis en Lia Groos (commissieleden) en de nummers 2 en 3 op de kieslijst!

Fotograaf: Josh Walet
Beter Alphen.'
Beter Alphen

Politieke partij