Politiek - CDA

« Vorige - Volgende »

CDA Groen!

31 oktober 2013 - 00:53  •  Marjon Verkleij  •  reacties

CDA Groen!

Alphen aan den Rijn -

Met deze “planten”actie vraagt het CDA aandacht voor het groenbeleid, één van de speerpunten van haar verkiezingsprogramma. Ook worden met de actie de inwoners  opgeroepen  om op 13 november in ieder geval naar de stembus te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen.

 

Groenste gemeente van Nederland 2015

Het groen in de buitenruimte staat binnen de gemeenten al vele jaren onder druk. Toch heeft het CDA er in haar programma voor gekozen om in 2015 de Groenste Gemeente van Nederland te worden. Een goed groenbeleid is van groot belang voor de gezondheid en het welzijn  van alle inwoners in de gemeente en bevordert de saamhorigheid. En daarom van belang voor het CDA.  

 

Greenport Boskoop
Het CDA vindt dat door de hele gemeente heen zichtbaar moet zijn dat de Greenport regio Boskoop een belangrijk deel van de gemeente is. Goede samenwerking tussen Greenport en gemeente is noodzakelijk.

Zaken als infrastructuur, gebiedsontwikkeling, ondernemerschap zijn van groot belang voor de toekomst van de nieuwe gemeente en het zijn juist deze speerpunten waar het CDA zich sterk voor maakt. 

Fotograaf: Josh Walet
CDA.'
CDA

Politieke partij