Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

Emile Roemer bezoekt Alphen

9 november 2013 - 10:16  •  reacties

Emile Roemer bezoekt Alphen

Alphen aan den Rijn -

Op de Herenhof Emile Roemer bezocht samen met 'ROOD jong in de SP' winkelcentrum de Herenhof in Alphen aan den Rijn. Hier werden wat flyers uitgedeeld door de ROOD-leden en de actieve leden van de afdeling Alphen aan den Rijn.

Bezoek aan de Vrouwgeestermolen Emile Roemer sprak met molenaar Hans Vrolijk en met Peter Martens van Stichting Maak het Groene Hart niet hard. Beide heren informeren Emile over de desastreuze plannen van de gemeenten Alphen aan den Rijn en Rijnwoude voor een twee keer tweebaans-rondweg door het groene gebied.

Bezoek aan Hazerswoude-Rijndijk Emile Roemer zet ook Cyrilla Kompier in de bloemen voor haar inzet voor een veilige speelplaats voor de jeugd in Hazerswoude-Rijndijk. Nadat zij de gemeente voorstelde om een braakliggend terreintje hiervoor te gebruiken, was de eerste voorspelbare reactie van de gemeente: ‘geen geld’. Vele handtekeningen, prikacties en een jeugdstraatvoetbaltoernooi brachten de lokale politiek op andere gedachten. Het speelveldje komt er.

Benthuizen In Benthuizen kreeg de heer Dick Stam van Emile Roemer een bos bloemen als dank voor zijn inzet voor het heropenen van het Groene Kruisgebouw in Benthuizen. Twee jaar geleden wilde de gemeente Rijnwoude van deze voorziening af. De contracten van de huurders werden eenzijdig opgezegd. Dick Stam van de Stichting welzijn ouderen Benthuizen (SWOB) was de drijvende kracht achter de acties voor behoud van deze voorziening. Ook Sprak Emile Roemer met Allcura thuiszorg, Allerliefst Kraamzorg en hij sprak ook met vertegenwoordigers van de dorpsraad Benthuizen.

Fotograaf: Josh Walet
SP.'
SP

Politieke partij