Politiek - RijnGouweLokaal

« Vorige - Volgende »

STEM 13 november RijnGouweLokaal

13 november 2013 - 00:37  •  Ank de Groot  •  reacties

STEM 13 november RijnGouweLokaal

Alphen aan den Rijn -

 Ook veel ongenoegen over de situatie in Alphen gehoord. Leegstand en afbraak aan de Lage Zijde en de vele tientallen miljoenen van de Alphense burgers die de coalitie van VVD, CDA, PvdA en CU over de balk, of liever gezegd in diverse bouwputten hebben gegooid. De burgers zijn het zat en dat begrijp ik heel goed. Onze slogan voor deze verkiezingen is niet voor niets het moet anders, het moet beter. Jammer genoeg vertaalde het ongenoegen zich bij nogal wat mensen in het voornemen niet te gaan stemmen. Maar dat is geen oplossing. Iedere keer was en is onze boodschap: als u wilt dat er iets verandert moet u gaan stemmen. U kunt op 13 november het verschil maken. Ga stemmen, bij voorkeur op ons, maar ga in ieder geval stemmen.

Ook wij vinden dat het tijd is voor verandering en als deze coalitie blijft zitten verandert er niets. Dan wordt de sociale samenleving in Alphen verder afgebroken, dan worden er weer miljoenen weggegooid aan prestigeprojecten en bouwen aan het ego van de wethouders in plaats van kleinschalige ontwikkeling en ruimte voor lokale ondernemers. Dezelfde ondernemers die door VVD, CDA, PvdA en CU uit hun winkels op en rond het Thorbeckeplein zijn gejaagd.

Diezelfde coalitie die, terwijl er een voedselbank nodig is in Alphen voor 500.000 euro de raadszaal gaat verbouwen. Diezelfde coalitie die terwijl er aan de lopende band mensen werkloos worden in Alphen voor tienduizenden euro’s een adviseur inhuurt om hun werk te doen.

 

Even zoveel redenen en nog veel meer om te zeggen: Het moet en het kan anders in het nieuwe Alphen. Kies om de afbraak en de geldverspilling te stopen. Kies voor een sociale stad met een menselijke maat.

Stem 13 november en maak het verschil! Stem Lokaal, STEMRijnGouweLokaal, STEM Ank de Groot-Slagter!

Deel dit bericht met al uw familie, buren, vrienden, collega’s zodat RijnGouweLokaal de komende 4 jaar u als bewoner weer het vertrouwen in de politiek teruggeeft! Gooi daarom uw stempas NIET weg, maarstem ons!

Fotograaf: Josh Walet
Rijn Gouwe Lokaal.'
Rijn Gouwe Lokaal

Politieke partij