Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

Bedankt Ronald Pleij en Jo Schriek!

19 december 2013 - 09:37  •  SP  •  reacties

Bedankt Ronald Pleij en Jo Schriek!

Alphen aan den Rijn -

Samen zijn ze goed voor meer dan 25 jaar raadservaring. In deze periode heeft er zich heel wat afgespeeld. Van heel droeve zaken tot echte SP overwinningen. Maar wat er ook gebeurde Jo en Ronald hebben altijd met verve de SP standpunten  in de raad (en daarbuiten) uitgedragen. Soms vrolijk, soms fel, soms rap van tong maar altijd op de inhoud werd het debat gezocht.

Ook tijdens onze acties ontbraken zij niet. Ik zie Jo nog 's-ochtends om drie uur met 60 km borden de Steekterweg afsjouwen of Ronald in een heel flatteus badpak aandacht vragen voor de herbouw van de Thermen. Zonder actie geen fractie werd door beide heren actief uitgedragen

Maar belangrijker nog Jo en Ronald zijn zichzelf gebleven. En dat valt niet mee in het Alphense waar de politieke ego's welig tieren. Twee warme mensen waar nooit tevergeefs een beroep op gedaan kan worden als iemand in de problemen zit. Grote klasse.

Ook voor Erika Westerweel is de 31ste december een afsluiting van een periode. Als commissielid en onderdeel van de SP fractie heeft zij haar steentje meer dan bijgedragen aan het SP geluid. Loyaal en met veel kennis van zaken bracht zij haar inbreng naar voren en hield de fractie bij de les.

Jo, Ronald en Erika, hartstikke bedankt voor jullie kennis, inzet, enthousiasme en vriendschap. Wij van de nieuwe fractie gaan ons uiterste best doen om – op de door jullie ingezette weg –  verder te gaan. We zoeken de inhoud en blijven altijd de menselijke maat hanteren. We gaan nog veel gebruik maken van jullie ervaringen. Tot snel.

Fotograaf: Josh Walet
SP.'
SP

Politieke partij