Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

Maak vaart met de aanleg van het speelterrein in Hazerswoude-Rijndijk

27 maart 2014 - 14:26  •  Harre van der Nat  •  reacties

Maak vaart met de aanleg van het speelterrein in Hazerswoude-Rijndijk

Alphen aan den Rijn -

Het speelterrein zou in de vorm van een verhard  voetbalveld met omheining geplaatst worden aan de Sweelincklaan ter hoogte van de Mozartlaan. Een door vele buurtbewoners gekoesterde wens werd zo werkelijkheid. De toezegging werd meegenomen naar de nieuwe gemeente Alphen. 

Omdat het nu al enige tijd stil is hierover. Wil de SP fractie weten wanneer het speelterrein zal worden aangelegd. SP raadslid Harre van der Nat “afspraak is afspraak. We willen weten wanneer er begonnen wordt met de aanleg. Daarnaast wil de SP dat de buurtbewoners die zich eerder al ingezet hebben voor de komst van het speelterrein volledig betrokken worden in het proces over hoe het er uit komt te zien. Raadsvragen moeten helderheid geven.

De buurtbewoners hebben eerder al met SP een aantal acties gevoerd om het voetbalterrein onder de aandacht van de lokale politiek te brengen. Een straatvoetbaltoernooi waar meer dan 100 kinderen aan meededen werd een groot succes. Het veld is nu een modderpoel daar zit niemand op te wachten.

Fotograaf: Josh Walet
SP.'
SP

Politieke partij