Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

Tweede jeugdstraatvoetbaltoernooi "Een buur voor Bernardus" een succes

9 juni 2014 - 14:17  •  SP  •  reacties

Tweede jeugdstraatvoetbaltoernooi Een buur voor Bernardus een succes

Alphen aan den Rijn -

Het doel van dit toernooi was de Alphense politiek duidelijk te maken dat de gemaakte afspraak van de voltallige gemeenteraad van Rijnwoude met de inwoners over een voetbalcourt moet worden nagekomen. Een ernstige fout in de notulen van een raadsvergadering heeft er voor gezorgd dat het beloofde voetbalcourt er nog steeds niet kan komen.

Het woord 'voetbalkooi' is namelijk vervangen door het woord 'speeltuin'. Alle raadsleden hebben de notulen, zonder aandachtig te lezen, goedgekeurd.
Nu moet een nieuwe uitspraak van de Alphense raad ervoor zorgen dat deze fout zal worden goedgemaakt.

De SP-fractie heeft het onderwerp opnieuw op de vergaderagenda laten zetten. De buurtbewoners en de SP gaan er vanuit dat afspraak ook afspraak is en dat het voetbalcourt er nu snel kan komen.

Het voetbaltoernooi was net als vorig jaar een groot succes. Met dank aan vele vrijwilligers en sponsors. (Voetbalvereniging Bernardus zorgde voor de
doeltjes, Bakkerij van Kempen had taart voor de winnende teams en Domio's pizza's brachten voor alle kinderen een stuk pizza mee!) Het Buur voor Bernadusteam verdient niet alleen alle lof voor hun inzet maar vooral ook de snelle komst van het beloofde voetbalcourt.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: sp
SP.'
SP

Politieke partij