Politiek - Overig

« Vorige - Volgende »

Van nature dichtbij

22 oktober 2011 - 11:44  •  Coos Rijsdijk  •  reacties

Van nature dichtbij

Alphen aan den Rijn -

Zoals u van ons gewend bent, ging u rechtstreeks met bestuurders in gesprek. Samen bouwen we aan de nieuwe gemeente. U kunt nog steeds uw mening geven over de nieuwe gemeente. Tot eind oktober kunt u ons laten weten hoe u over de nieuwe gemeente denkt via een zienswijze op het herindelingsontwerp.

Tot 2014 is er nog genoeg werk te verzetten om goed van start te kunnen met de nieuwe gemeente. Denk aan het maken van beleid op vele terreinen, zoals ruimte, economie, welzijn, cultuur, onderwijs en sport. Daarnaast denken we natuurlijk goed na over de dienstverlening aan u. Die moet minstens op het zelfde niveau blijven en van nature dichtbij u staan. Zo veel mogelijk zullen we u de komende periode blijven betrekken bij de vorming van de nieuwe gemeente. U bent immers het grootste kapitaal van de gemeente. Een gemeente kan niet zonder haar inwoners. Ik ben er van overtuigd dat de sterke gemeenschappen die we nu in de drie gemeenten hebben, straks in de nieuwe gemeente blijven bestaan. Daar is in ieder geval veel aandacht voor nu we samen bouwen aan een nieuwe gemeente, die van nature dichtbij is.

Coos Rijsdijk

De column is overgenomen van de site waar Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude rapporteren over de voortgang van de fusie tussen deze gemeenten. http://www.gemeente-abr.nl

Fotograaf: Josh Walet
Coos Rijsdijk.'
Coos Rijsdijk

Burgemeester van Boskoop