Politiek - D66

« Vorige - Volgende »

D66 bezoekt WerkVinden2.0 in Alphen aan den Rijn

9 maart 2015 - 11:06  •  reacties

D66 bezoekt WerkVinden2.0 in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn -

Na een kop koffie vertellen drie leden van WerkVinden2.0 wat de Stichting beoogt en waarom zij zich bij de organisatie betrokken voelen. De stichting doet er alles aan om werkzoekenden via workshops, netwerkbijeenkomsten en persoonlijke trajecten zo snel mogelijk weer aan een baan te helpen. WerkVinden2.0 kent 450 ingeschreven Werkvinders en 55 vrijwilligers, die de organisatie draaiende houden, de zogenaamde  Werkdoeners. Sinds september   2014 is er ook een WerkVinders2.0 locatie in Bodegraven – Reeuwijk.  

Werkzoekenden en D66 aanhangers die met de delegatie in dialoog willen gaan, zijn deze ochtend van harte welkom bij Werkvinden2.0, Zuidpoolsingel 172 in Alphen aan den Rijn.

WerkVinden2.0 is in Zuid-Holland het platform voor en door werkzoekenden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen uitkeringsgerechtigden, bijstandsgerechtigden, ondernemers of ZZP-ers. Op het programma van WerkVinden2.0 staan trajecten voor persoonlijke ontwikkeling, workshops voor verdieping van kennis en kunde bij het solliciteren en “Samen doen”. Denk daarbij aan het aanscherpen van je CV, sollicitatiebrief of Linkedinprofiel en informatie bij Arbeidsrecht. Volop kansen dus om in contact te komen met gelijkgestemden en jezelf verder te ontwikkelen.

Fotograaf: Josh Walet
WerkVinden2.0.'
WerkVinden2.0

Voor en door werkzoekenden.