Politiek - Overig

« Vorige - Volgende »

Wij zijn er voor u

3 november 2011 - 14:50  •  Anja Latenstein van Voorst-Woldringh  •  reacties

Wij zijn er voor u

Alphen aan den Rijn -

Ook over het herindelingsontwerp vroegen wij uw mening. Er zijn drie zienswijzen ingediend en daar gaat de gemeente ABR binnenkort op reageren. Uit Rijnwoude heeft een inwoner een zienswijze ingediend en deze persoon heb ik persoonlijk uitgenodigd om hierover van gedachte te wisselen. Ik hecht hier veel waarde aan.

U bent ook van harte uitgenodigd om mee te denken over de dienstverlening van de toekomstige gemeente. Wat verwacht u van deze dienstverlening? Meer digitaal en minder balies? Dat willen wij van u weten! U komt ons de komende weken tegen op de weekmarkten, maar u kunt ook digitaal de enquête invullen.

De naam voor de nieuwe gemeente is geregeld een onderwerp van gesprek. Er zijn al heel wat creatievelingen aan de slag gegaan, want ik heb inmiddels al diverse namen voorbij horen komen. De kernen blijven natuurlijk gewoon de eigen naam houden. Dat staat voorop. In november en december kunt u ideeën voor de nieuwe gemeentenaam aandragen. Hiervan wordt een top-5 gemaakt, waar u in februari en maart 2012 op kunt stemmen. Ik hoop van u te horen!

Deze website is een belangrijk middel om op de hoogte te blijven van het laatste herindelings-nieuws. Neem dus regelmatig een kijkje en volg de gemeente ABR ook op Twitter. Heeft u een vraag? Schroom niet om die aan ons te stellen. Wij zijn er voor u en blijven alert op dit onderwerp.

Anja Latenstein

Fotograaf: Josh Walet
Tags: abr, anja latenstein, gemeentenaam
Anja Latenstein van Voorst-Woldringh.'
Anja Latenstein van Voorst-Woldringh

Burgemeester van Rijnwoude