Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

De jury van Tomaatpop 2015 is bekend!

14 september 2015 - 09:35  •  Jo Schriek  •  reacties

De jury van Tomaatpop 2015 is bekend!

Alphen aan den Rijn -

De Deelnemende bands zijn: Venhill – Rascal – Rock Bottom – Oceans Blue – Alexander de Grote – Innovation – (Plak) band – The Timers.

Florine Saeroon, mede organisator van Tomaatpop: “Bij deze Top line-up hoort natuurlijk een deskundige jury, ik stel u met veel trots voor, de jury van Tomaatpop 2015 Groene Hart editie: Hans van de Weert, Gonny Langejans, Roland Brons en Jeroen Bakker.”

Tomaatpop 2015 – Groene Hart editie wordt gehouden in het Pand van Stichting Max aan de Olympiaweg 2a Alphen aan den Rijn. Zaal gaat open vanaf 19:00. 

Hans van de Weert
Al sinds 1985 actief als bassist in diverse bands waarvan het grootste deel in de Alphense band Big Boet. Heeft drie keer in Het Kasteel het succesvolle Regiorock georganiseerd. Medeorganisator Alphen d'Huez 2013, 2014 en betrokken bij Alphen d' Huez 2015.

Gonny Langejans
Van jongs af aan één bonk liefde voor muziek met een geweldige stem. Na jaren van “probeersels” richt Gonny midden jaren 90 in de band LEKKER op, een prettig gestoorde rock coverband en een geweldige platform voor haar rauwe rockstem. Met recht de enige echte lokale Alphense Rockbitch!

Roland Brons
Zanger, gitarist, songwriter Roland speelt al jaren in diverse rockbands als hij in 2007 de unplugged muziek ontdekt en richt de akoestische roots pop-rock band Murphey's Law op. De afgelopen 4 jaar toerde hij in binnen- en buitenland met oud-leden van Herman Broods Wild Romance (Dany Lademacher, David Hollestelle) en the Scene (Otto Cooymans) onder de naam Romanza Brava.

Jeroen Bakker
Rockende multi muzikale gitaargek… Dat is de omschrijving die het best bij Jeroen past. Jeroen heeft als gitarist in meerdere succesvolle bands gespeeld, waarvan de prettig gestoorde rock coverband Lekker het langstdurende wapenfeit is. Momenteel is Jeroen tevens door het hele land aan het optreden met de theatershow van The Adele Project, en staat hij met regelmaat keihard te knallen met de beste Prodigy Tribute band “VooDoo People”.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: tomaatpop, sp
MAX.'
MAX

Feestlocatie voor verschillende groepen