Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

VOA en Gemeente lanceren de EDBA website

19 februari 2016 - 16:44  •  Nieuw Elan  •  reacties

VOA en Gemeente lanceren de EDBA website

Alphen aan den Rijn -

Wethouder van Economische Zaken Gerard van As is voorzitter van de EDBA. "De EDBA is een prachtig voorbeeld van publiek-private samenwerking. Bij de uitvoering van het economisch beleid, zoals geformuleerd in ons Economisch Actieprogramma 2016-2019, wil de gemeente graag partner zijn van het bedrijfsleven en ook van sociale partijen. Samen met hen willen we werk maken van het versterken van de economie. De EDBA krijgt dan ook een belangrijke rol in de uitvoering van het programma."

VOA-voorzitter Eric Carree ziet de EDBA als een uitgelezen kans om krachten te bundelen. "In het verleden werden goede initiatieven onafhankelijk van elkaar ontwikkeld. Wanneer die initiatieven bij de EDBA worden ingebracht, kunnen we die op elkaar afstemmen en samenhang creëren. Het mooie is dat zaken als citymarketing en evenementen nu ook onder de EDBA vallen. Daardoor kunnen we de economische basis van de gemeente Alphen aan den Rijn nog verder versterken en samen de sterkste economie van het Groene Hart realiseren."

De EDBA stimuleert activiteiten, ideeën of projecten van partijen die een herkenbare bijdrage leveren aan de versterking van de lokale en regionale economie besproken. In de board worden verbindingen gelegd, nieuwe samenwerkingen gezocht en/of initiatieven of ideeën verder gebracht. Partijen met goede ideeën kunnen zich kenbaar maken bij de EDBA. Ook is het EDBA op zoek naar een programmamanager. De profielschets staat eveneens op de EDBA site vermeld.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: edba, website
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij