Politiek

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

3 maart 2016 - 10:45  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn -

Stuurgroep Bentwoud
Wie: Kees van Velzen
Waar: Provinciehuis Zuid-Holland, Den Haag
Wanneer: 3 maart | 13.30 tot 15.00 uur
Wethouder Van Velzen is aanwezig bij het overleg van de Stuurgroep Bentwoud over de afronding van de basisinrichting van het Bentwoud. Tussen Zoetermeer/Benthuizen en Waddinxveen/Boskoop wordt dit grootschalige bos- en natuurgebied van meer dan 800 hectare aangelegd. Het uitgangspunt is dat de basisinrichting vóór het afsluitende Bentwoudfestival van medio juni gereed is. 

Startbijeenkomst 100-100-100
Wie: Tseard Hoekstra
Waar: Langeroode, Gemeente Alphen aan den Rijn
Wanneer: 3 maart | 19.00 tot 20.30 uur
Wethouder Hoekstra (zelf ook deelnemer) is aanwezig bij de startbijeenkomst van de actie 100-100-100 om samen met het I love afval scheiden-team vragen van deelnemers te beantwoorden. Het doel van de actie is 100 dagen lang zo min mogelijk restafval over te houden door beter te scheiden. Tijdens de startbijeenkomst krijgen deelnemers precies te horen wat ze gaan doen tijdens de actie en ontvangen ze een weeghaak om hun restafval mee te wegen.

Startschot 20 van Alphen
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Stadhuisplein
Wanneer: 6 maart | 13.30 uur
Burgemeester Spies geeft het startschot bij de 20 van Alphen. De 20 van Alphen is dé openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiekseizoen. 

Naturalisatieceremonie
Wie: Michel du Chatinier
Waar: Stadhuis
Wanneer: 9 maart | 15.30 tot 16.30 uur
Wethouder Du Chatinier verwelkomt nieuwe Nederlanders tijdens deze naturalisatieceremonie. Verschillende inwoners van gemeente Alphen aan den Rijn leggen tijdens deze feestelijke ceremonie een verklaring van verbondenheid af, waarna zij officieel Nederlander zijn en een Nederlands paspoort of ID-kaart kunnen aanvragen.

Fotograaf: Josh Walet
Liesbeth Spies.'
Liesbeth Spies

Gemeente Alphen aan den Rijn.'
Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeentehuis van Alphen aan den Rijn.