Politiek - D66

« Vorige - Volgende »

Van de voorzitter

7 maart 2016 - 13:09  •  D66  •  reacties

Van de voorzitter

Alphen aan den Rijn -

De Algemene Ledenvergadering van D66 Alphen aan den Rijn, heeft, tijdens de vergadering van 17 februari 2016, drie nieuwe bestuursleden benoemd : Mehmet Ali Yenel, als penningmeester en Gido ten Dolle en Sam Domna als algemeen bestuurslid.

De taakverdeling in het bestuur is nu als volgt : Bert Bosch – voorzitter, Bas Wallage – secretaris en campagnecoördinator, Mehmet Ali Yenel – penningmeester en social media, Sam Domna – activiteiten commissaris, Koos Lichtendonk – politiek secretaris, Gido ten Dolle – ledenbinding.

Vervolgens was er een bijdrage van Groene Hart Energie, een coöperatie die projecten van duurzame energieopwekking stimuleert. Daarna gaf wethouder Willem Jan Stegeman een overzicht van alle gemeentelijk activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Zie dit artikel.

Wat kunt u zelf doen aan duurzaamheid en waarmee helpt de gemeente met Green Deals en duurzaamheidsleningen? Kijk daarvoor ook op de gemeente-site : www.alphenaandenrijn.nl.

NB
Op woensdagavond 23 maart 2016 a.s. is er een debatavond over het Oekraïne referendum, dat we samen met de SP organiseren, 20.00 uur, Wijkcentrum, de Oude Wereld 57, Alphen aan den Rijn

Op woensdagavond 20 april 2016 a.s. is er een politiek-café over duurzaamheid, dat we samen met de VVD en het CDA organiseren. Nadere info volgt.

Fotograaf: Josh Walet
D66.'
D66

Politieke partij