Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

Anouk Noordermeer nieuwe lijsttrekker van VVD

9 november 2017 - 08:33  •  VVD  •  reacties

Anouk Noordermeer nieuwe lijsttrekker van VVD

Alphen aan den Rijn - "Ik vind het een eer dat ik door het bestuur als lijsttrekker ben voorgedragen. De VVD is een partij van positieve doeners met een gezonde dosis realiteitszin, humor en doorzettingsvermogen. Omdat ikzelf ook op deze manier in het leven sta, wil ik mijn kennis en ervaring graag inzetten voor de VVD in de gemeenteraad. Dit kan ik niet alleen en wil daarom de Alphenaren erbij betrekken; dichtbij in de wijken en de dorpen, daar waar het gebeurt”, zegt Anouk Noordermeer, interim projectmanager bij diverse gemeenten en moeder van 3 kinderen. “Ik vind het belangrijk om politiek en burger met elkaar te verbinden. Uiteindelijk moeten we samen de gemeente Alphen aan den Rijn nog aantrekkelijker en beter maken.” 

De VVD neemt ook afscheid van drie leden uit de huidige fractie. Robbert Prins en Lisette Ens hebben besloten zich meer te gaan richten op hun maatschappelijke carrière, maar blijven actief voor de VVD. Toetie Vorenkamp neemt na een lange politieke loopbaan afscheid van de fractie. Voorzitter van de VVD afdeling Alphen aan den Rijn, Hans Dibbetz, kijkt met dankbaarheid terug op hun inzet; "Het raadswerk kost veel tijd en als je ziet met hoeveel inzet, enthousiasme, gedrevenheid en passie zij hun werk hebben gedaan, dan zeg ik 'in één woord fantastisch'!"

Hans Dibbetz is blij met de conceptlijst. "We zijn ontzettend trots dat we binnen de partij veel nieuw talent hebben. De afgelopen twee jaar hebben we een mooie groep met veel jong talent klaar gestoomd. En dat zien we ook terug in de lijst. Bij de eerste 10 kandidaten zitten maar liefst vijf nieuwkomers. Daarmee vormt de lijst een goede mix van politieke ervaring en nieuw talent. Een ploeg waarmee we liberale oplossingen kunnen vinden voor de uitdagingen waar de gemeente de komende jaren voor staat."

Eind november besluit de ledenvergadering over de definitieve kandidatenlijst.

Fotograaf: VVD Alphen aan den Rijn
VVD.'
VVD

Politieke partij