Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Nieuw Elan wil sluiting huisartsenpost voorkomen

1 december 2017 - 11:07  •  Nieuw Elan  •  reacties

Nieuw Elan wil sluiting huisartsenpost voorkomen

Alphen aan den Rijn - "Het bericht leidde zeer snel tot veel verontwaardiging en onrust onder de inwoners van Alphen aan den Rijn", aldus De Jeu. "Wij hebben in deze gemeente zorg op maat en zorg dichtbij de mensen hoog in het vaandel staan. De sluiting van de nachtapotheek baarde ons al zorgen en het ontbreken van een basisziekenhuis vinden wij niet goed. Dat nu ook de huisartsenpost sneuvelt vinden wij zeer ongewenst."

De Jeu roep burgemeester en wethouders op om op zeer korte termijn in gesprek te gaan met de gemeenteraad, bijvoorbeeld voor of na de raadsvergadering van 14 december. "We moeten komen tot een gezamenlijk gedragen initiatief. Wat mij betreft uiteraard om dit voorgenomen besluit te voorkomen."

Nieuw Elan is zich zeer bewust van het feit dat de gemeente niet gaat over de interne aangelegenheden van het Alrijne ziekenhuis. Toch wil de politieke partij zich inzetten om sluiting van de huisartsenpost te voorkomen. Een initiatief vanuit het gemeentebestuur is daarvoor een eerste stap.

Fotograaf: Nieuw Elan PR
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij