Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

Anouk Noordermeer definitief lijsttrekker VVD Alphen

14 december 2017 - 10:23  •  reacties

Anouk Noordermeer definitief lijsttrekker VVD Alphen

Alphen aan den Rijn - Op de lijst staan naast bekende gezichten, ook veel jonge, enthousiaste liberalen. De conceptlijst werd onveranderd door de algemene ledenvergadering ondersteund. Met flink wat nieuwe gezichten in de top 10 kan de VVD de gemeenteraadsverkiezingen met een frisse blik tegemoet zien.

"Het klopt dat er veel jong talent op de lijst staat. Maar ook de zeer ervaren Bas Wienbelt die van onschatbare waarde is voor de partij als het gaat om politieke ervaring", aldus Anouk, die zelf van origine uit Brabant komt. "De liefde heeft mij naar Alphen aan den Rijn gebracht, en de liefde voor Alphen is daarna gekomen. Ik heb deze gemeente leren kennen en in de 14 jaar dat ik er nu woon in mijn hart gesloten." De VVD neemt na de verkiezingen afscheid van een aantal leden uit de huidige fractie. "Wij danken de raadsleden die vertrekken voor hun jarenlange inzet en betrokkenheid bij de Alphense gemeenschap."

De top 15 van de lijst ziet er als volgt uit:

1. Anouk Noordermeer
2. Bas Wienbelt
3. Bas van Polanen
4. Elise Braat
5. Bas Leenaerts
6. Monique de Vos-Verwaijen
7. Maurice Piëtte 8.
Jan Robert Zijp
9. Annemiek van Vugt
10. Raymond Vlieland
11. Lisette Ens
12. Tom Fikkert
13. Jeroen Matthijssen
14. Peter van Waaij
15. Menno Mathijs Everts

Happen en stappen evenement
"De gemeente Alphen is opgebouwd uit verschillende woonkernen met een grote diversiteit aan inwoners. We zijn allemaal inwoner van dezelfde gemeente en we moeten op elkaar letten. Het is onze taak om de woonkernen leefbaar te houden en daarmee bedoel ik; schoon, heel en veilig", zegt Anouk. "Wij willen zelf ervaren wat er leeft in alle woonkernen. Daarom gaat u ons nu, maar juist ook de komende jaren, veel zien. Zo wandelen we aanstaande vrijdag mee in Hazerswoude dorp tijdens het 'Happen en stappen evenement'."

Fotograaf: Josh Walet
VVD.'
VVD

Politieke partij