Politiek - VVD

« Vorige - Volgende »

VVD doet, durft en zet door

18 januari 2018 - 14:44  •  VVD  •  reacties

VVD doet, durft en zet door

Alphen aan den Rijn - De VVD zet in op: wonen, veiligheid en een vitale schone woonwijkDe VVD merkt dat het aanbod woningen achterblijft tegenover de vraag in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat niet iedereen meer een betaalbare woning kan vinden en daardoor de gemeente verlaat. De VVD mikt op een geleidelijke groei in Alphen en haar kernen. Binnen de contouren van de stad zijn nog mogelijkheden voor bijbouwen, waardoor goed naar bedrijfslocaties, kantoorgebouwen en scholen gekeken moet worden. Anouk Noordermeer benadrukt dat er ook rekening gehouden moet worden met starters, die moeite hebben een woning in onze gemeente te vinden.

Een ander speerpunt is kwalitatief goede zorg. Er moet meer ruimte komen om zelf de zorg te regelen via een persoonsgeboden budget (PGB). Op een vraag uit de zaal hoe jongeren aan Alphen aan den Rijn te binden en leegloop van de stad door de jeugd tegen te gaan komt het volgens Anouk Noordermeer neer op een aantal peilers; starters op de woningmarkt de ruimte geven, zorgen voor een fijne woonplek en afdoende cultuur, sport en evenementenaanbod creëren.

Nieuwjaarswensen
De VVD vindt het belangrijk dat alle inwoners zich gehoord voelen. Of het nu verkiezingstijd is of niet. Het is inmiddels een VVD-traditie geworden om ieder jaar tijdens het eerste weekend van januari de inwoners van de gemeente een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ook dit jaar weer is de VVD op zaterdag 6 januari in Alphen aan den Rijn en Boskoop de straat op gegaan om iedereen een vrolijk en gezond nieuwjaar te wensen. Hierbij bestond tevens de mogelijkheid voor inwoners om hun wensen te delen met de VVD voor de komende vier nieuwe beleidsjaren. Ook in de komende periode gaat u de VVD volop zien onder meer met de Bakkie doen Bus.

Fotograaf: Wouter Keuris Fotografie
VVD.'
VVD

Politieke partij