Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

SP wil aparte locatie voor popcultuur in Alphen

18 januari 2018 - 21:05  •  Harre van der Nat  •  reacties

SP wil aparte locatie voor popcultuur in Alphen

Alphen aan den Rijn - Voor vele bandjes, muzikanten en muziekliefhebbers lijkt er weer geen plek te zijn in Alphen aan den Rijn. SP fractievoorzitter en tevens lijsttrekker Harre van der Nat is van mening dat een stad, een gemeente die zichzelf serieus wil nemen en bij tal van onderwerpen voorop wil lopen, geen klap waard is als het niet nu eens serieus werk maakt van een eigen poppodium. Compleet met oefenruimtes, een podium, een mooie zaal en een bar. Er zijn genoeg mogelijkheden in leegstaande panden in Alphen aan den Rijn.

De SP zal tijdens de behandeling in de gemeenteraad later deze maand van het vernieuwde theater Castellum een voorstel indienen om opdracht te geven tot het maken van een nieuw plan, compleet met financiële onderbouwing en dat op de onderhandelingstafel te leggen ter bespreking.

Natuurlijk wil de SP haar bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen maar ook al zitten wij niet aan tafel dan kunnen andere partijen direct aan de slag met een uitgewerkt plan. Niets staat de komst van nieuw poppodium in Alphen dan nog in de weg.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: sp, poppodium
SP.'
SP

Politieke partij