Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

Lisette Goddrie-Godart voor Nieuw Elan

14 maart 2018 - 08:33  •  Nieuw Elan  •  reacties

Lisette Goddrie-Godart voor Nieuw Elan

Alphen aan den Rijn - "Ik ben Lisette Goddrie en ik steun Nieuw Elan, omdat dit de partij is die bij mij past. Ik wil graag als gemeenteraadslid mijn steentje bijdragen aan Alphen aan den Rijn.

Nieuw Elan heeft als uitgangspunt dat er eerst wordt geluisterd naar wat inwoners vinden. Dat zie je ook in ons verkiezingsprogramma terug. Daarna moet de fractie in de gemeenteraad dit vertalen naar standpunten. Op basis van informatie en meningsvorming ontstaat voortschrijdend inzicht. Op die manier is politiek niet alleen interessant, maar is het resultaat ook goed voor de inwoners.

De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met het uitbouwen van Passie voor Slapen, de onderneming van mijn man Kees en mij. Daarvanuit ben ik ledenvertegenwoordiger bij brancheorganisatie INretail afdeling Zuid-Holland. Ik heb mij in die functie onder meer verzet tegen de komst van een outletcenter in buurgemeente Zoetermeer.

Mijn belangrijke onderwerpen zijn Midden- en Klein Bedrijf (MKB), winkels en winkelcentra, jeugd & gezin, wonen, jongeren en hun voorzieningen, sport en vooral: rekening houden met hoe wij met z’n allen leven!"

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 6.
L. Goddrie-Godart (Lisette)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!

Fotograaf: PR Nieuw Elan / Rosoriginal
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij