Politiek - Nieuw Elan

« Vorige - Volgende »

André de Jeu voor Nieuw Elan

16 maart 2018 - 14:08  •  Nieuw Elan  •  reacties

André de Jeu voor Nieuw Elan

Alphen aan den Rijn - "Ik ben directeur van Vereniging Sport en Gemeenten. Een koepelorganisatie van gemeenten die gemeentelijke belangen behartigt bij de rijksoverheid, de georganiseerde sport en andere landelijke partners zoals NOC*NSF. Ik zit sinds 2010 in de gemeenteraad voor Nieuw Elan.

Ik vind dat Alphen trots kan zijn op wat er allemaal is. We zijn een echte Groene Hart gemeente. We staan op plaats 2 van de gelukkigste gemeenten van Nederland. Dat is mede te danken aan een aantrekkelijk woon- en werkklimaat, de aandacht voor recreatie, sport en cultuur én aan goede voorzieningen in alle kernen. Wij willen dat met Nieuw Elan voor de toekomst verder versterken.

Met de uitkomsten van politiek heb je elke dag te maken. Met kleine en grote zaken. Op je werk, thuis, in de straat, wijk of bijvoorbeeld bij de sportclub. Natuurlijk gaat de gemeente niet over alles, maar het is wel de dichtstbijzijnde overheid. Als je dingen wil bereiken of veranderen is er via de lokale politiek veel mogelijk. Wij willen met onze bewezen lokale daadkracht steeds zichtbare stappen zetten. Met minder bemoeienis van de gemeente en met meer deelname en invloed van inwoners, bedrijven en andere organisaties."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 1.
J.A. de Jeu (André)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!

Fotograaf: PR Nieuw Elan / Rosoriginal
Nieuw Elan.'
Nieuw Elan

Politieke partij