Politiek - GroenLinks

« Vorige - Volgende »

Een appel voor een goed idee!

12 mei 2012 - 18:44  •  Onbekend  •  reacties

Een appel voor een goed idee!

Alphen aan den Rijn -

De Werkgroep GroenLinks Rijnwoude vindt het belangrijk dat de inwoners serieus genomen worden. Dat geldt speciaal voor de ideeën van de inwoners. Wij vinden dat u van uw lokale politici mag verwachten dat zij uw ideeën serieus nemen en dat de gemeente eigen initiatieven juist stimuleert! Maar welke goede ideeën heeft u voor Koudekerk, Hazerswoude of Benthuizen?

Wat vindt u van de voorzieningen in uw kern? Waar moet de toekomstige gemeente veel aandacht aan besteden? Wat verwacht u straks van de gemeentelijke service? Voor welk (klein) probleem weet u een goede oplossing? Welke goede ideeën heeft u om van uw dorp een leuker een fijner dorp te maken? Allemaal vragen waar wij graag uw mening over horen.

Op zaterdag 19 mei staan wij met de Werkgroep GroenLinks Rijnwoude bij de winkelcentra / supermarkten in Benthuizen (vanaf 9.45 uur), Hazerswoude-Dorp (vanaf 11.00 uur), Hazerswoude-Rijndijk (vanaf 12.15 uur) en Koudekerk (vanaf 13.30 uur). U kunt uw ideeën over uw kern en de gemeente bij ons kwijt in ruil voor een biologisch appeltje voor de dorst. Uw ideeën komen vervolgens aan bod op een discussieavond die wij op 19 september organiseren. Daarbij bent u ook van harte welkom.

Voor informatie over het bovenstaande kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor GroenLinks in Rijnwoude, Chris Zintel: 06-52666987 of Groenlinksrijnwoude@gmail.com.


Fotograaf: Josh Walet
GroenLinks.'
GroenLinks

Politieke partij