Politiek - SP

« Vorige - Volgende »

De SP organiseert WMO avond in Alphen

13 februari 2013 - 11:06  •  Harre van der Nat  •  reacties

De SP organiseert WMO avond in Alphen

Alphen aan den Rijn -

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de SP in Alphen, Boskoop en Rijnwoude. Bestuurslid Lidie Voorend maakt zich grote zorgen om de ontwikkelingen van de WMO: “Welke gevolgen heeft het voor de mensen als dagbesteding en een belangrijk deel van de thuiszorg in 2014 verdwijnen? Thuiszorgmedewerkers en alfahulpen verliezen hun baan, mensen van heel verschillende pluimage met een bijstandsuitkering komen bij u schoonmaken en mantelzorgers dreigen overbelast te worden. De overheid gaat uit van de eigen kracht van mensen, maar in de praktijk kan dit leiden tot ellendige situaties binnenshuis.”

De gemeente vraagt om uw mening, maar het is voor velen een moeilijke materie. De SP legt u uit wat de plannen van de gemeente zijn. Laat uw stem horen want het is belangrijk. De gemeente zegt dat reacties van inwoners en organisaties van invloed zijn op de besluitvorming van de gemeenteraden in mei. Deel uw vragen en zorgen met ons en kom op 26 februari naar MAX.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lidie Voorend, 06-27652350, maar bij voorkeur per mail via  lidievoorend@gmail.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met alphen@sp.nl

Fotograaf: Josh Walet
Tags: sp, wmo
SP.'
SP

Politieke partij