Restaurant

ALFREDS

ALFREDS

Meer dan een restaurant in Alphen.

ALFREDS
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen aan den Rijn

Restaurants

ALFREDS

Restaurant, business & huwelijkslocatie 

image image image image

Waar Danny Arts ALFREDS Restaurant in Alphen aan den Rijn in 1999 nog in Engelse stijl overnamen, kennen de meeste gasten het nu als dé plek waar het heerlijk, culinair vertoeven is in een moderne, stijlvolle ambiance. Elk detail in het historische pand – een voormalig buitenhuis, later weeshuis uit de 18de eeuw – ademt gastvrijheid uit. ALFREDS doet er dan ook alles aan om het de gast naar de zin te maken. Lekker tafelen, daar gaat het om. Luxe is hier niet duur. Luxe is hier oog en oor hebben voor de gast.

ALFREDS is dan ook:
paars-link de locatie eten in Alphen aan den Rijn
paars-link de locatie lunchen in Alphen aan den Rijn
paars-link de locatie vergaderen
paars-link de locatie training
paars-link de locatie trouwfeest
paars-link de locatie voor elke andere gelegenheid waar gezelschappen ook culinair willen genieten

Passie voor het vak
De mensen van ALFREDS werken met passie voor hun vak. Zij staan voor een sublieme keuken, persoonlijk contact, gezellige huiselijkheid en bieden dat alles tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Horeca is voor hen geen werk, maar een vak dat zij met liefde uitoefenen. Voor de gast!

Rondleiding
De foto's geven natuurlijk al een goede eerste indruk van ALFREDS Restaurant Business en Huwelijkslocatie. Het is vast niet moeilijk voor te stellen dat je hier met een team collega's je locatie vergaderen hebt gevonden. Wellicht wil je trouwen in Alphen aan de Rijn en zoek je goede tips voor onvergetelijke huwelijksfeesten? Of wil je een feest geven en/of met een (groot) gezelschap eten in Alphen aan den Rijn? Aarzel niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Openingstijden

Maandag 12.00 - 21.30 uur
Dinsdag 12.00 - 21.30 uur
Woensdag 12.00 - 21.30 uur
Donderdag 12.00 - 21.30 uur
Vrijdag 12.00 - 21.30 uur
Zaterdag 17.30 - 21.30 uur
Zondag 15.00 - 21.30 uur


Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op ALFREDS:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.