Restaurant

Alle Hens

Alle Hens

Een Alphens begrip in de Julianastraat.

Alle Hens
Julianastraat 50
2405 CJ Alphen aan den Rijn

Restaurants

Alle Hens

Alphens begrip 

image image

Aan de Julianastraat in Alphen aan den Rijn is Alle Hens een Alphens begrip geworden in de afgelopen jaren. Aan de straatkant staan er tafels en stoelen waar je kan genieten van een lunch, diner of drankje.

Niet alleen een restaurant, Alle Hens is ook een druk bezochte kroeg met een Hollands decor van robuust houten meubilair, donker geschilderde wanden en 1960’s stijl posters. Wilt u een hapje eten in een makkelijke rumoerige omgeving? Blijft u dan voorin zitten. Maar wilt u een sfeervol diner en de rust om met elkaar te praten, vraagt u dan om een tafel achterin.

Er is gekozen voor een beperkt aantal gerechten en een internationale keuken. U kunt kiezen uit Tapas, een buffet of een meergangen menu voor uw lunch, diner of bedrijfsfeest. Wilt u een maaltijdsalade of mosselen? Wilt u saté van de haas of een wokschotel? Het kan allemaal.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag vanaf 16.00 uur
Woensdag vanaf 16.00 uur
Donderdag vanaf 16.00 uur
Vrijdag vanaf 16.00 uur
Zaterdag vanaf 12.00 uur
Zondag vanaf 16.00 uur


De keuken is geopend tot 22.00 uur

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Alle Hens:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.