Restaurant

De Oude School

De Oude School

Restaurant, brasserie en pub.

De Oude School
Kerkweg 33
2461 GB Ter Aar

Restaurants

De Oude School

Restaurant in Ter Aar 

De Oude School

Restaurant ‘De Oude School’ opende op 4 november 1992 haar deuren met als eigenaresse Marijke Bocxe, een kind uit een horeca-gezin. Haar doel was het neerzetten van een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Niet te chique en niet te duur, maar lekkere gerechten met een vleugje extra. En dat is gelukt.

Zo serveren zij bij elk hoofdgerecht naast verse salade en compote, vijf soorten verse groenten en vier soorten aardappelen. De menukaart bevat zeventien voorgerechten en achttien hoofdgerechten. Tevens kunt u bij hen ook vegetarisch dineren. Op de geheelvernieuwde dessertkaart vindt u tientallen desserts en een ruime keuze aan koffie’s.

Zij verzorgen met het grootste plezier uw bruiloft, vergadering, receptie of verjaardagsfeest. Ook catering op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Ze beschikken over een knus restaurant met 25 zitplaatsen, een ruime brasserie met 80 zitplaatsen en een gezellige pub met 50 zitplaatsen. Bij mooi weer kunt u tevens heerlijk op hun terras vertoeven.

Zij zijn vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur geopend,op dinsdag tot en met zondag,op aanvraag kunnen zij u ook op maandag van dienst zijn.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 22.00 uur
Zondag 12.00 – 22.00 uur

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Oude School:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws