Restaurant

Skoop

Skoop

Het leven is mooi!

Skoop
Alphenseweg 8
2771 XK Boskoop

Restaurants

Skoop

Het leven is mooi! 

Skoop

Ons motto: Het leven is mooi! Kom bij ons genieten van lekker eten en geef je smaakpapillen een boost. In ons sfeervolle en kleurrijke restaurant pal aan de rivier de Gouwe waan je jezelf in warmere sferen, relaxed en vriendelijk. Gewoon lekker knus binnen zitten of op ons mooie terras aan de Gouwe als het weer meedoet, genieten van het mooie uitzicht.

Onze jongens in de keuken weten wat ze doen en werken met de beste ingrediënten en verse streekgebonden producten. Zij streven ernaar om op een bovengemiddeld niveau te presteren, dat is pure liefde voor het vak en verwennerij voor u als onze gast.

LUNCH-DINER (of zomaar)
U bent zeven dagen per week van harte welkom. Kom genieten van een lunch, diner of schuif gerust zomaar aan omdat u gewoon lekker zin heeft in een drankje. Met onze overigens niet al te uitgebreide maar originele menukaart verrassen we u graag. Wees welkom!

HIGH TEA
Jazeker. En hoe! Wij maken bij Skoop al het gebak en andere lekkernijen helemaal zelf. Dat doen we op de dag van de high-tea. Dat maakt het feestje dan ook helemaal uniek. Om je vingers bij af te likken zullen we maar zeggen. Interesse?? Bel ons en reserveer!! De kosten voor deze unieke high-tea 19,50 euro p.p. Dat is met inbegrip van onbeperkt lekkere thee, heerlijke koffie en versgeperste jus.

Voor wie alles wil weten…
Vaak zijn er nieuwtjes te vertellen over optredens, nieuwe gerechten of gewoon wat gekkigheid. Dit doen we soms via de site, maar nog vaker via Facebook. Als je onze Facebook pagina liked dan blijf je ook op de hoogte van alle nieuwtjes. Het is toch vervelend als je de laatste bent die iets weet!

Skoop cadeaubonnen
Verras een ander met onze cadeaubon, dat is altijd goed besteed.

Wifi
Bij een ‘beachclub’ als Skoop moet je toch ook lekker kunnen surfen.... it’s a free ride.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag vanaf 12.00 uur
Donderdag vanaf 12.00 uur
Vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag vanaf 12.00 uur
Zondag vanaf 12.00 uur

Let op! Skoop is de maand februari gesloten!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 



Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Skoop:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.