Winkel

Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.

Gek van fietsen.nl
Frederik Hendrikstraat 2
2405 ES Alphen aan den Rijn

Gek van fietsen.nl

Beleef het in onze winkel 

Service & onderhoud
Kwaliteit en service gaan bij Gek van Fietsen hand in hand. Wij willen er zeker van zijn dat u tevreden bent en blijft. Onze afdeling service en onderhoud staat daarom dagelijks voor uw klaar. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe fiets tiptop aan u wordt afgeleverd. Na drie maanden voeren wij gratis een eerste servicebeurt uit. En mocht er ooit iets aan uw fiets mankeren, dan helpen wij u het liefst meteen. Lukt dat niet, dan krijgt u gratis een leenfiets mee. Service? Dat beloven we niet bij Gek van Fietsen, dat maken we waar!

Service- en onderhoudsbeurten
Het is zeer aan te raden uw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. We checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. U blijft dan veilig en prettig rijden.
Voor service en onderhoud moet u altijd een afspraak maken. Dan plannen we het werk in zodat u de fiets in de ochtend of middag kunt brengen en binnen een dag weer op kunt halen. Zo kunnen we iedereen goed helpen en hoeft u de fiets niet lang te missen. Voor kleine reparaties bent u altijd welkom.

Klik hier voor meer informatie over onze onderhoudsmogelijkheden.

Leenfiets
Als u een fiets bij ons gekocht heeft mag u gratis gebruik maken van één van onze 25 leenfietsen. Deze fietsen kunt u bij het inplannen van onderhoud direct reserveren, zodat u zeker bent van een vervangend vervoermiddel.

Nieuws

Facebookstream