Winkel

Modern Style
Herenhof 279
2402 DL Alphen aan den Rijn

Winkels

Modern Style

Kapperszaak 

Modern Style

Welkom
Welkom bij kapsalon Modern Style. Een salon die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en stijlen, en die wij natuurlijk graag overbrengen aan onze klanten! We zijn dan ook erg klantgericht en staan voor aandacht. Ons doel is om de klant te laten zien wat belangrijk is voor het uiterlijk, hoe je het haar het beste kan verzorgen en goed advies te geven, zodat de klant het ook thuis goed kan onderhouden en stijlen.
Heeft u een vraag over een behandeling, of wilt u een afspraak maken? Loop dan gezellig even binnen, en anders kunt u altijd even bellen. Wij werken overigens met en zonder afspraak. We hopen u snel te zien!

Modern Style
Je kleren en kapsel onderstrepen je karakter. Echter, waar je bij trendy kleren maar moet afwachten of ze je passen en staan, kunnen onze stylistes haartrends precies afstemmen op je persoonlijkheid en wensen. Belangrijk, want een kloppend totaalplaatje is de sleutel voor succes, dat is de filosofie van Carla Passage, eigenaresse van allround kapsalon Modern Style. Wij hebben dan ook een heel team topstylistes voor u klaar staan!
Deze stelling gaat ook voor de kapsalon zelf op. Modern Style ontleent namelijk haar eigen succes aan het totaalplaatje van: een goede communicatie met de klant, sfeer in de salon, continue bijscholing in technieken en trends, en het verzorgen van kapsels, make-up, wenkbrauwen en wimpers.

 

Openingstijden

Maandag     11:30 - 17:30
Dinsdag     09:00 - 17:30
Woensdag     09:00 - 17:30
Donderdag     09:00 - 17:30
Vrijdag     09:00 - 20:30
Zaterdag     08:30 - 16:00

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Modern Style:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Modern Style