Winkel

Ponsioen Optiek

Ponsioen Optiek

Alles voor een beter zicht

Ponsioen Optiek
Julianastraat 28
2405 CH Alphen aan den Rijn

Winkels

Ponsioen Optiek

Brillen en Contactlenzen 

Ponsioen Optiek

Ponsioen Optiek
Ponsioen Optiek is gevestigd in de Julianastraat te Alphen aan den Rijn, in een prachtig gerenoveerd pand uit 1830. Sebastiaan en Chantal Ponsioen, beiden erkend opticien & contactlensspecialist, zijn sinds november 2010 de trotse eigenaren van Ponsioen Optiek waar persoonlijke aandacht, vakmanschap en goede service vanzelfsprekend zijn. Het team bestaat naast Sebastiaan & Chantal Ponsioen uit Kim de Jong, Lisette Vrugt en Frieda Toman. Ponsioen Optiek is tevens een leerbedrijf waar toekomstige opticiens & contactlensspecialisten worden begeleid en opgeleid.

Sinds juli 2015 werkt Ponsioen Optiek nauw samen met de afdeling Oogheelkunde van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden. Mocht er tijdens ons refractie- /oogonderzoek een extra controle nodig zijn van de oogarts, dan verwijzen wij u graag door naar dit ziekenhuis. Is er ook nog spoed, dan is direct contact met de oogarts mogelijk.

Bij Ponsioen Optiek vindt u moderne en klassieke monturen, zonnebrillen, contactlenzen & vloeistoffen en sportbrillen. In onze kinderhoek hangt een ruim assortiment kinderbrillen (wel meer dan 250 stuks!) voor kinderen van alle leeftijden. Heeft u last van (zeer) gevoelige ogen en/of huid? Ponsioen Optiek verkoopt speciale make-up van Eye Care.  Deze make-up bevat geen parabenen. (conserveringsmiddelen)

In onze gezellige winkel is vooral aandacht besteed aan de nieuwste meetapparatuur waarmee we uw ogen op een honderdste nauwkeurig kunnen meten en uw bril op een tiende mm nauwkeurig kunnen aanmeten. Ook de werkplaats, die te vinden is op de tussenverdieping, is ingericht met de nieuwste slijpmachines waarmee de glazen nog ambachtelijk worden geslepen.

Bent u op zoek naar een leuke, trendy, moderne of juist klassieke bril? Dan bent u bij Ponsioen Optiek aan het juiste adres! Ons team van opticiens & contactlensspecialisten, verkoopadviseurs en make-upstylisten nemen uitgebreid de tijd voor u om de perfecte bril te vinden en u te adviseren bij onze andere producten.

Openingstijden

Maandag     gesloten
Dinsdag     09:30 - 17:30
Woensdag     09:30 - 17:30
Donderdag     09:30 - 17:30
Vrijdag     09:30 - 17:30
Zaterdag     09:30 - 17:00
Zondag     gesloten

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Ponsioen Optiek:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws