Winkel

Tuijn Optiek Herenhof

Tuijn Optiek Herenhof

Vestiging van Tuijn Optiek in de Herenhof.

Tuijn Optiek Herenhof
Herenhof 56
2402 DN Alphen aan den Rijn

Tuijn Optiek Herenhof

De zelfstandige opticien in Alphen aan den Rijn 

Tuijn Optiek Herenhof

Tuijn Optiek
Bij Tuijn Optiek presenteren wij u graag met de vele mogelijkheden op het gebied van oogmode. Bent u op zoek naar een nieuw montuur of zonnebril kunt u gerust komen kijken want wij bieden een compleet assortiment van vele bekende merken. 

Onze collecties gaan mee met de trends en mode zodat wij u regelmatig nieuwe producten kunnen laten zien. Komt u voor een meting bij onze oogzorg afdeling dan staan onze opticiens, optometristen en contactlens specialisten altijd voor u klaar. We zijn tevens ook een leerbedrijf voor zowel de vakopleiding Opticien als voor de opleiding Optometrie van de HvU.

Ook voor de kinderen hebben we een breed assortiment monturen en zonnebrillen. Op de speciale oogzorg dagen zullen onze optometristen verschillende oog controles bij kinderen uitvoeren. Alle dappere kinderen krijgen een speciaal cadeautje en een ‘OOG Diploma’ van de optometristen bij Tuijn Optiek! 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Tuijn Optiek Herenhof:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream