Winkel

Uipkes Houten Vloeren

Uipkes Houten Vloeren

Gespecialiseerd in houten vloeren.

Uipkes Houten Vloeren
Euromarkt 113
2408 BD Alphen aan den Rijn

Uipkes Houten Vloeren

Voor iedereen anders 

image image image image image

Uipkes Houten Vloeren uit Alphen aan den Rijn/Amsterdam staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout. Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer.

We informeren je graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle houten vloerdelen die wij leveren, worden in Nederland in een ambachtelijke schaverij geproduceerd. Wij kopen het ruwe hout gezaagd en gedroogd in bij vaste leveranciers in Nederland en België. In onze showrooms kun je de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Wij zien je graag terug bij ons in de showroom voor een vrijblijvend advies op maat!

Openingstijden

Maandag   13.00 - 18.00 uur
Dinsdag   10.00 - 18.00 uur
Woensdag   10.00 - 18.00 uur
Donderdag   10.00 - 18.00 uur
Vrijdag   10.00 - 21.00 uur
Zaterdag   10.00 - 17.00 uur
Zondag   12.00 - 16.00 uur

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Uipkes Houten Vloeren:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream