Winkel

Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen

De grootste keus in de beste schoenenmerken.

Van Keeken schoenen
Van Mandersloostraat 27
2406 CB Alphen aan den Rijn

Contact

Van Keeken schoenen

Schoenen van bekende merken 

Van Keeken schoenen

NIEUWE WEBSITE ONLINE

Heb jij de nieuwe website van Van Keeken al gezien? De vernieuwde site staat vol met dames, heren en kinderschoenen voor iedere gelegenheid. Ook zijn accessoires als tassen, geschenken en riemen online te bekijken en te bestellen. Snel je bestelling in huis hebben? Bestellingen in Alphen worden dezelfde dag nog met de fiets bezorgd!

 
Uniek karakter
Op de nieuwe site komt het unieke karakter van Van Keeken goed naar voren. Bij Van Keeken Schoenen werkt ervaren personeel wat persoonlijke en vakkundige hulp biedt. ‘’Wij zorgen er voor dat een klant zich optimaal begrepen voelt. Op deze manier kan een klant een oplossing krijgen voor datgene waarvan ze niet eens wisten dat het er was”, aldus het personeel van Van Keeken. 
 
Alles in een nieuw jasje
Naast een nieuwe site heeft de winkel van Van Keeken ook een make-over gekregen en er staat nog meer te wachten. Er komt namelijk een lunchroom, gebaseerd op Scandinavische invloeden, in de winkel. De verwachting is dat de horeca aan het water de eerste week van juli 2019 open gaat. Voortaan kun je dus na het aanschaffen van je nieuwe schoenen, direct een hapje komen eten in de lunchroom!

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.30
Zondag 13.00 - 17.00

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Van Keeken schoenen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream