Bedrijf

Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen.

Ipse de Bruggen
Spoorlaan 19
2471 PB Zwammerdam

Bedrijven

Ipse de Bruggen

In Zwammerdam 

Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen - Zwammerdam
Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien. 
Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.

Het Jostiband Orkest heeft zijn roots bij Ipse de Bruggen. Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking ter wereld musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan veertig jaar met groot succes. Sinds 1966 is het orkest een graag geziene gast in concertzalen en tv-programma's. Ook gaven zij concerten in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Canada. 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Ipse de Bruggen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.