Bedrijf

Kliniek Alphen

Kliniek Alphen

Huidafwijkingen, handchirurgie of cosmetische chirurgie.

Kliniek Alphen
Euromarkt 34
2408 BL Alphen aan den Rijn

Contact

Kliniek Alphen

Gespecialiseerd in plastische chirurgie 

Huidtherapie is een specialisme op zichzelf. Kliniek Alphen heeft een van de meest ervaren huidtherapeuten van Nederland. Hannie Moerkerken heeft een zeer ruime ervaring in nagenoeg alle facetten van het vak. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en heeft behalve een jarenlange kennis en kunde van het permanente ontharen ook een uitgebreide interesse in de behandeling van de veroudering van het gelaat. Al sinds jaar en dag maakt zij gebruik van de meest geavanceerde en moderne technieken. Ook in Kliniek Alphen heeft zij de beschikking over lasers voor de meest uiteenlopende behandelingen.

Een voorbeeld van een vooruitstrevende behandeling is de CO2 laser voor Rhinophyma, een specialiteit van Kliniek Alphen. Mannen met deze afwijking zijn zeer blij met de bereikte resultaten en kunnen zich weer normaal vertonen.

Er is een nauw contact tussen de huidtherapeute en de plastisch chirurgen van Kliniek Alphen waardoor u altijd het juiste advies krijgt. Wij maken altijd een specifiek behandelplan om te komen tot een optimaal resultaat. 
Permanent ontharen bij Kliniek Alphen is ook echt permanent. De kwaliteit van de gespecialiseerd opgeleide huidtherapeute, gecombineerd met de juiste lasers voor elk haarpigment, maken dat u veilig, snel en vakkundig wordt geholpen.

Nieuws

Facebookstream