Bedrijf

Tandheelkundig Centrum Vitalis

Tandheelkundig Centrum Vitalis

Verzorging voor de mond.

Tandheelkundig Centrum Vitalis
Dotterbloem 1
2408 LA Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Tandheelkundig Centrum Vitalis

Mondverzorging 

image image image image image image

Tandheelkundig Centrum Vitalis
Welkom bij Tandheelkundig Centrum Vitalis. Onze praktijk biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg op een voor de cliënt optimale wijze, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team.

Onze moderne praktijk geeft invulling aan een breed scala van tandheelkundige zorg. Van algemene tandheelkunde tot en met implantologie (in samenwerking met Tandheelkundig Centrum Molenvliet), orthodontie, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde, endodontologie en uitgebreide restauratieve tandheelkunde. Alle zorg in één huis en altijd onder supervisie van uw eigen tandarts.

Onze praktijk voorziet in geschoold personeel, telt negen behandelkamers, is uitgerust met moderne technologieën en hanteert de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne. Bij Tandheelkundig Centrum Vitalis kunt u vertrouwen op hoogwaardige zorg tegen reële prijzen. Maak kennis met de praktijk en plan direct een eerste afspraak in.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 18:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 17:00  
Woensdag 08:00 - 17:00  
Donderdag 08:00 - 17:00 18:00 - 20:30
Vrijdag 08:00 - 17:00  
Zaterdag gesloten  
Zondag gesloten  


Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Tandheelkundig Centrum Vitalis:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws