Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gordon's Hairline doet mee met Join Red Scissors

26 november 2013 - 15:07  •  Linda Verkleij  •  reacties

Gordons Hairline doet mee met Join Red Scissors

Alphen aan den Rijn -

Wat zijn de doelstellingen van deze actie?

Donatie
Klanten kunnen een donatie geven via de collectebus bij de kassa of een sms aan het Aidsfonds. Voor iedereen die doneert is er een gratis rood lintje ter beschikking. Dit lintje staat symbool voor aidsbestrijding

Informeren
Tijdens het knippen van onze klanten schenken wij aandacht aan de aidsproblematiek. Doormiddel van een kleine quiz met feiten en cijfers over aids.

Facebook-actie met mooie prijzen
Ook kan de klant een foto van hun nieuwe kapsel uploaden op joinaidsfonds.nl. Na het uploaden kunnen de klanten stemmen werven bij hun familie en vrienden. Er zijn met deze actie diverse mooie en unieke prijzen te winnen voor de deelnemers, stemmers en de kapsalon. Voor de klant met het winnende kapsel (= de meeste likes) staat er een reis naar New York klaar.

De actie voor donaties en het uploaden van foto’s loopt van 1 t/m 7 december.

Ook Gordon’s Hairline doet mee met de actie Join Red Scissors ten bate van het Aids Fonds. Laat in de week van 1 t/m 7 december je haar knippen in onze salon en wie weet win jij een reis naar New York, backstage-tickets voor je Amsterdam Fashion Week, of één van de andere geweldige prijzen.

Fotograaf: Josh Walet
Gordons Hairline.'
Gordon's Hairline

Dames en Herenkapsalon.

Verwante nieuwsberichten