Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hooftman levert nieuwe dienstauto huisartsenpost

11 april 2014 - 11:25  •  reacties

Hooftman levert nieuwe dienstauto huisartsenpost

Alphen aan den Rijn -

Begin april is de opvallende HAP-auto officieel in gebruik genomen, een bewuste keuze. De auto is robuust, waardoor hij eruit ziet als een ambulance. Daarnaast biedt de Volvo genoeg ruimte voor de moderne medische apparatuur en is door de nieuwste technieken ook zeer betrouwbaar. De ritten vinden voornamelijk buiten kantoortijden plaats, in stad, dorp of platteland, soms met spoed door het drukke verkeer, vaak bij nacht en ontij. Ook het veiligheidsaspect was daarom een belangrijke afweging bij de aanschaf.

Daarbij speelde ook de zeer goede relatie met Volvo-dealer Hooftman, tevens gevestigd in Alphen aan den Rijn, een rol. Salesverantwoordelijke Remco Verschuur vertelt enthousiast: “We zijn trots op de samenwerking met de HAP en hebben de auto met plezier geleverd. Uiteraard zullen we de Volvo de komende jaren met alle zorgvuldigheid onderhouden”.

Huisartsenpost Alphen aan den Rijn is onderdeel van de stichting Samenwerkende Huisartsendiensten Rijnland (SHR) en biedt huisartsenzorg voor spoedgevallen buiten kantoortijden aan patiënten van huisartsen in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Leiden, Leiderdorp, Nieuwkoop, Rijnwoude, Stompwijk en Zoeterwoude. 

Fotograaf: Josh Walet
Volvo Hooftman.'
Volvo Hooftman

Jongste Hooftman vestiging in het centrum van Alphen aan den Rijn.