Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jouw droomlocatie vinden tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

30 januari 2015 - 09:26  •  reacties

Jouw droomlocatie vinden tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

Alphen aan den Rijn -

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. De editie van de Route van februari gaat weer veel belangstelling krijgen van de aanstaande bruidsparen. Meer dan 1000 stellen nemen vrijblijvend een kijkje bij trouwlocaties door het hele land. 95% van de bruidsparen adviseert andere stellen om naar de Open Toptrouwlocatie Route te gaan. “Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden,” zegt locatie adviseur Marja van Toptrouwlocaties.nl. “Het is belangrijk dat stellen zich goed oriënteren, er is namelijk enorm veel aanbod en dat maakt de zoektocht gelijk uitdagend. Om bruidsparen daarbij te helpen en de keuzes te vereenvoudigen organiseren we al drie keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route.”

Bruidsparen ontvangen een Rituals cadeaupakket
Alle bruidsparen die n.a.v. de Open Toptrouwlocatie Route hun droomlocatie vinden en dit via de site van de Route doorgeven, ontvangen een Rituals cadeaupakket. Tevens maken al deze bruidsparen kans op een huwelijksdag op locatie t.w.v. maximaal € 10.000,- en andere fantastische prijzen. De verloting vindt plaats onder de aangemelde bruidsparen die n.a.v. hun bezoek aan de Open Toptrouwlocatie Route hun definitief geboekte locatie via de website doorgeven. Kijk voor de voorwaarden op Toptrouwlocaties.nl.

Aanmelden bruidsparen
Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Wie zich registreert, dingt meteen mee naar de prachtige prijzen. Op de website is ook een uitgebreid overzicht te vinden van de deelnemende locaties en uiteraard meer informatie over de prijzen.

Fotograaf: Josh Walet
ALFREDS.'
ALFREDS

Meer dan een restaurant in Alphen.