Nieuws

« Vorige - Volgende »

Grote magazijnopruiming bij Berden by Houweling

2 oktober 2015 - 09:45  •  reacties

Grote magazijnopruiming bij Berden by Houweling

Alphen aan den Rijn -

Eerder dit jaar zijn de woonwinkels Berden en Houweling een samenwerking gestart. Bij deze samenwerking willen ze graag een frisse start maken met nieuwe meubels, de nieuwste collecties en laatste trends. Vandaar dat alle meubels, kasten, fauteuils, eettafels, bedbodems, matrassen, verlichting en accessoires de komende dagen met fikse kortingen de deur uit mogen.

De magazijnopruiming zal enkele dagen duren, dus wie zijn slag wil slaan moet er op tijd bij zijn. Op is namelijk ook echt gewoon op. Wie tot het laatst wacht, zal het koopje waarschijnlijk aan zijn of haar neus voorbij zien gaan.

De winkel is op donderdag 1 oktober van 09.00 tot 23.00 uur, vrijdag 2 oktober eveneens van 09.00 tot 23.00 uur, zaterdag 3 oktober van 09.30 tot 17.00 uur en zondag 4 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

De verkoop van de magazijnopruiming vindt gewoon plaats in de eigen winkel aan de Euromarkt 26 in Da Vinci in Alphen aan den Rijn, en in het pand ernaast waar voorheen Hage was te vinden. Dat is ruim 1.800 m2 gevuld met extreem lage prijzen.



Fotograaf: Josh Walet
Berden by Houweling.'
Berden by Houweling

Mooie merken kun je overal krijgen, maar het wordt pas wat met het persoonlijk advies van de mensen van Houweling Kunst van 't Wonen.