Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verbouwde Albert Heijn in de Herenhof weer geopend

13 april 2016 - 16:24  •  reacties

Verbouwde Albert Heijn in de Herenhof weer geopend

Alphen aan den Rijn -

De vernieuwde Albert Heijn de Herenhof opende woensdagochtend om 11.00 uur de deuren. Tijdens de verbouwing, die bijna twee weken duurde, werden twee aangrenzende panden voor een deel bij de winkel getrokken. Een deel van het pand waar Jelfra voorheen zat, is een Gall&Gall geworden. Daarnaast is de supermarkt voorzien van een nieuwe gevel, een groter magazijn en is de laad- en losplaats aangepast. Ook zijn de kantoren en kantine naar de eerste etage verplaatst.

Voor de klant zijn de direct zichtbare veranderingen de zelfscans, ruimere paden, een grotere koffiehoek en een brood- en delikaasafdeling met meer assortiment.

Feestelijke activiteiten
De Albert Heijn de Herenhof organiseert in de openingsweken verschillende activiteiten. Zo koken er professionele chef-koks in de supermarkt en worden er broodjes Unox uitgedeeld. Presentator Frits Barend en sportjournaliste Barbara Barend, beiden hoofdredacteur van sporttijdschrift Helden, komen vrijdag 15 april om 15.00 uur naar Albert Heijn de Herenhof voor een signeersessie.

Fotograaf: Josh Walet
Albert Heijn Herenhof.'
Albert Heijn Herenhof

Gelegen in winkelcentrum de Herenhof.