Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe website van Autoservice Zwart is live

28 juni 2016 - 15:33  •  Patrick Zwart  •  reacties

Nieuwe website van Autoservice Zwart is live

Alphen aan den Rijn -

Autoservice Zwart is het adres voor de APK, onderhoudsbeurt of reparatie in Alphen aan den Rijn en is het bedrijf van Patrick Zwart. Samen met zijn team staat Patrick dagelijks klaar voor zijn klanten voor het onderhouden en repareren van alle merken auto’s.

Patrick ontmoet u graag in zijn bedrijf
Patrick Zwart: "Ik probeer zo veel mogelijk zelf aanwezig te zijn in mijn bedrijf. Ik ken veel van mijn klanten goed en dat is tevens iets wat ik belangrijk vind binnen mijn bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid is een van mijn kernwaarden."

"Het goed onderhouden van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid. Maar ik begrijp als geen ander dat u uw geld liever aan leukere dingen uitgeeft. Wij proberen de prijzen schappelijk en transparant te houden. U weet altijd waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan."

"Mijn vader heeft jarenlang een Citroën autobedrijf gehad in Alphen aan den Rijn. Veel kennis van Franse auto's, met name Peugeot en Citroën, is daarmee over gegaan in mijn bedrijf. Heeft u geen Franse auto? Geen probleem. Wij onderhouden en repareren alle merken auto's."

De aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto
"Omdat wij onze kosten voor u schappelijk willen houden, hebben wij er voor gekozen om geen showroom te vullen met auto's. Wij hebben wel een klein aantal occasions op voorraad. Ook kunt u bij mij terecht voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto op maat. Ik werk veel op basis van zoekopdrachten voor mijn klanten. U geeft mij een budget en een wensenlijst door en ik ga voor u zoeken naar een passende auto. Mijn netwerk is groot en daarmee kan ik u ontzorgen en u helpen aan een veilige auto."

Nieuwe website is te vinden op www.autoservicezwart.nl. De nieuwe website van Autoservice Zwart is gemaakt door Enflow uit Alphen aan den Rijn en de foto’s voor de nieuwe site zijn gemaakt door Flex Fotografie. 

 

 

Fotograaf: Josh Walet
Autoservice Zwart.'
Autoservice Zwart

Reparatie & onderhoudsbedrijf

Verwante nieuwsberichten