Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Adventskerk decor voor VOA-netwerkborrel

14 maart 2017 - 08:45  •  reacties

Alphense Adventskerk decor voor VOA-netwerkborrel

Alphen aan den Rijn - In de ontmoetingsruimte van de Adventskerk werd ondernemend Alphen hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Vele gasten waren voor de eerste keer in de Adventskerk aanwezig en verwonderden zich over het imposante gebouw. "Als je buiten voor de kerk staat, realiseer je je niet hoe groot het binnen is", aldus een van de VOA-leden.

"Het is fantastisch dat wij deze kans gekregen hebben om op de agenda van de VOA-netwerkborrels te komen staan. Het bestuur van de stichting probeert op allerlei manieren in contact te komen met ondernemers in Alphen en daarbuiten", vertelt voorzitter Jan de Kruijf. "Wij willen graag laten zien dat de Adventskerk met haar grote kerkzaal en uniek orgel en haar functionele ruimtes rondom de kerkzaal uitermate geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Denk aan exposities, lezingen, vergaderingen of concerten. Ook proberen wij zo veel mogelijk zakelijke vrienden te werven die voor een continue financieel draagvlak zorgen. Met de opbrengsten van de verhuur van de kerk, het werven van zowel zakelijke als particuliere vrienden en het organiseren van evenementen kunnen wij de kerk met orgel en interieur financieel ondersteunen en onderhouden."

De VOA-netwerkborrel in de Adventskerk werd mogelijk gemaakt door SERA Business Design en Alphens.nl. Joost Schravendeel van Alphens.nl versterkt sinds kort ook het bestuur van de stichting. "Ik heb veel leuke ideeën en heel veel zin om me in te zetten voor het doel van deze stichting", aldus Joost.

Fotograaf: Josh Walet
Adventskerk.'
Adventskerk

Mooie kerk in het hart van het centrum.