Nieuws

« Vorige - Volgende »

Allure Beauty Care start met 'Allure Abonnementen'

7 juli 2017 - 12:32  •  reacties

Allure Beauty Care start met Allure Abonnementen

Alphen aan den Rijn - Het professionele team van specialisten staat zelfs drie avonden per week en in het weekend ter beschikking, hier is immers behoefte aan bij werkende cliënten. In 2011 werd er uitgebreid met een naastgelegen kapsalon. 

Naast het vaste team van kapsters, nagel- en wimperstylisten, masseuses, schoonheidsspecialisten en pedicures, werkt Allure ook samen met diverse specialisten die specifieke behandelingen uitvoeren als botox, fillers en permanente make-up.

Allure Abonnementen
In 2016 heeft Goedhart de kapsalon Allure Hair Care in eigen beheer genomen en zo is er in 2017 een innovatief en uniek samenwerkingsconcept geboren; 'Allure Abonnementen'! Onbeperkt naar de kapper voor een vast bedrag per maand. Het team van Allure weet als geen ander dat mensen niet van verrassingen houden bij het afrekenen na een kappersbezoek.

Wij werken met vaste ronde tarieven en leveren hiervoor 100% service en kwaliteit. Sindskort kunnen onze diensten ook in abonnementsvormen worden afgenomen voor vaste scherpe tarieven per maand.

Meer info over onze abonnementsvormen (face/body/kapper/kleuren/waxen) vanaf 15 euro per maand vindt u op onze website www.allurebeautycare.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Allure Beauty Care.'
Allure Beauty Care

Voor huidbehandelingen kunt u bij ons terrecht.

Verwante nieuwsberichten