Nieuws

« Vorige - Volgende »

Twaalf behandelingen heup- of knieartrose in basisverzekering

21 maart 2018 - 10:02  •  Bram van der Wilk  •  reacties

Twaalf behandelingen heup- of knieartrose in basisverzekering

Alphen aan den Rijn - Kenmerkend voor artrose van de heup en/of knie is het ervaren van pijn, stijfheid en op den duur achteruitgang in dagelijkse activiteiten, die vermoedelijk veelal ontstaan door gebrek aan bewegen.

Fysiotherapie en bewegen is bewezen effectief bij een aandoening als artrose. Om dit te bevorderen vergoeden de zorgverzekeraars sinds januari 2018 de eerste 12 behandelingen vanuit de basisverzekering. Dit bewijst maar dat fysiotherapie helpt. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u wel een verwijzing te hebben van de huisarts en gaan de eerste 12 behandelingen af van uw eigen risico. Hou hier rekening mee!

Wilt u graag onder begeleiding van een van de medisch professional van MTP Fysiotherapie aan uw klachten werken, dan bent u van harte welkom. Wij zijn 7 dagen per week open en hebben ruime openingstijden om u van dienst te zijn. 

Mocht u na aanleiding van bovenstaande tekst nog vragen hebben, verdere informatie willen of direct aan uw klachten werken, neem dan contact met ons op!

Telefoonnummer: 0172-750475
contact@mtpfysiotherapie.nl 
www.mtpfysiotherapie.nl

Fotograaf: MTP Fysiotherapie
MTP Fysiotherapie.'
MTP Fysiotherapie

Ook medische personal training en fysiosport.